Dragan Matić / Cropix
BUNTIĆEVA VERZIJA

U TUČNJAVI SLOMIO RUKU Buntić se pravda: 'Žao mi je, ali morao sam braniti prijatelja'

'Prišao mi je neki lik, nastalo je komešanje, ustao sam bez namjere bilo kakve, odmaknuo ga, na što je on udario mog prijatelja, a ja nakon toga njega i to je cijela istina'
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 31. siječanj 2013. 18:21

Echo Dnia poljski dnevnik navodi da je hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić slomio ruku u tučnjavi u jednom klubu u središtu Kielca. Pukla je kost, a po navodima iz poljskih medija najmanje 10 do 12 tjedana neće biti na terenu.

Nakon Štrleka i Čupića i treći naš 'Poljak' je stradao, a kada se doda da je Losert u problemima s koljenom, ispada da je samo Musa od petorice spreman za nastavak Lige prvaka. To naravno brine poljski tim koji je s maksimalnim učinkom završio prvih 7 kola u Ligi prvaka u kojoj ima velike ambicije ove sezone.

- Bili smo vani, ostao sam sjediti, prijatelj je išao plesati. U jednom trenutku mu je prišao neki lik, nastalo je komešanje, ustao sam bez namjere bilo kakve, odmaknuo ga, na što je on udario mog prijatelja, a ja nakon toga njega i to je cijela istina.

Predsjednik Saarvas je ljut?

- Razumijem ga, ljut sam i ja, nije mi svejedno da se to uopće dogodilo. Sačekat ću ga dok se vrati pa ćemo vidjeti, što i kako. Sada je najvažnije da se ruka izliječi.

Bio je kod doktora?

- Jesam, stavili su mi neku plastiku. Lom uopće nije tako ozbiljan, doktor je rekao 4 do 6 tjedana - kaže nesretni Bunta koji je zbog ozljede ramena propustio SP u Španjolskoj.

Mediji navode da ovo nije prvi slučaj koji se dogodio, da je prije manje od godinu dana još jedan Hrvat, Željko Musa, vozio automobil pod utjecanjem alkohola. I on je tada kažnjen novčano.

Linker
24. rujan 2024 08:35