Cropix
RUKOMET

'Srce mi puca jer Arena nije puna'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 18. rujan 2015. 17:53

Najavljujući sljedeću utakmicu protiv Maks Strumice u sklopu 3. kola regionalne SEHA lige trener PPD Zagreba Veselin Vujović malo je riječi trošio na predstojećeg suparnika. Iako je u Areni pao veliki Kiel, njega je morilo nešto drugo:

- Žao mi je što Arena nije bila puna kao što je to bilo prošlih godina kad su se ulaznice dijelile. Ne vjerujem da je prosječnom Zagrepčanu i ljubitelju rukometa problem izdvojiti 20 ili 40 kuna da nas dođu bodriti. Svima nama na klupi i igračima srce je puno kad se igra pred ispunjenim trbinama i tada je lakše dati maksimum. Nadam se da će se to u nastavku natjecanja "ispraviti". Mi smo u klubu čak razmišljali o tome da se odreknemo mjesečne plaće da ulaznice i dalje budu besplatne, no, siguran sam da će se to promijeniti.

Vujović protiv Maks Strumice planira malo više angažirati onaj dio igrača koji protiv kiela nisu previše igrali, to bi trebalo biti dostatno za pobjedu i kako je rekao "zadržavanje tendencije pobjeđivanja".

Što se Arene tiče, nadamo se da će biti puta 3. listopada kada hrvatski prvak dočekuje možda i najjačeg suparnika. Tada dolazi mađarski Veszprém koji cilja na naslov prvaka Europe...

Linker
23. rujan 2024 00:33