foto: Getty
SPEKTAKL U ARENI

RUKOMETNI CAR OPET U ZAGREBU Karabatić poručio ono što se mnogima neće svidjeti

Piše: Petar ZobecObjavljeno: 23. travanj 2016. 11:50

Najbolji igrač PSG-a, Nikola Karabatić, nije skrivao da su Parižani favoriti u utakmici s PPD Zagrebom.

Smatra da će Zagreb imati veliku podršku u navijačima, ali i da igrači Veselina Vujovića nemaju što izgubiti. Unatoč tome što su igrači Pariza posljednje dvije utakmice u skupini Lige prvaka dobili, Karabatić smatra da njega i njegove suigrače očekuje velika borba na parketu.

Vrlo dobri u gostima

- Očekujem tešku utakmicu, kao i uvijek u Zagrebu. Mi smo favoriti u ovoj utakmici. Iako Zagreb nema što izgubiti protiv nas, oni su uvijek opasni. Dodatan poticaj bit će 15.000 ljudi u Areni, koji će ih sigurno nositi u trenucima kad im možda ne bude išlo najbolje.

Karabatića nije iznenadila fantastična pobjeda Zagreba nad Lowenom u osmini finala jer, kako kaže, to je mlada momčad, sastavljena od talentiranih pojedinaca. Istaknuo je da su zagrebaši osobito dobri kad igraju u gostima.

- Vidjeli smo kako su odigrali protiv Lowena, dobili su prvaka Bundeslige, što je dokaz da zaslužuju biti ovdje. Zagreb igra iznimno dobro na gostovanjima, ove sezone ponekad su igrali i bolje pred gostujućim navijačima, nego na domaćem terenu, potvrda je i pobjeda u utakmici s jakim Kielom. Imaju veoma mladu i talentiranu momčad, neće nam biti jednostavno.

Navijači su prednost

Puna dvorana će biti najveća prednost domaće momčadi, a Karabatić je poručio da bi ga zadovoljio samo prolazak dalje. Nije se htio detaljnije upustiti u prognoziranje rezultata.

- Ne mogu reći kakav će biti rezultat na kraju, jedino će me zadovoljiti prolazak dalje. Zagrebova prednost bit će puna dvorana, a naša je što drugu utakmicu igramo u Parizu - završio je Nikola Karabatić.

Linker
25. rujan 2024 15:30