Ivan Martinović

 GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
MUKE ZA IZBORNIKA

Hrvatsku zadesio novi velik problem uoči Mundijala, no stižu ohrabrujuće vijesti: ‘Ništa nije puklo...‘

Nakon Mamića, Mandića i Jaganjca te možda Čupića i Pešića, ozlijedila se još jedna važna HR uzdanica
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 25. studeni 2022. 12:53

Ivan Martinović je novi problem u nizu koji obilježava vrijeme prije polaska naše muške rukometne reprezentacije na SP u Švedsku u siječnju. Nakon što smo ostali bez Mamića, Mandića i Jaganjca, gotovo izvjesno i bez Čupića i Pešića, na listi ozlijeđenih je i Ivan Martinović.

On je u porazu njegovog Melsungena kod Leipziga 33:40 ozlijedio gležanj i iznesen je s terena. Naime, pucao je sedmerac, pogodio gredu, na odbijenu loptu je skočio s njim i Čeh Klima i pao mu na nogu te ga ozlijedio. U pitanju je distorzija nožnog zgloba, ali nakon pregleda dan kasnije je rekao da ništa nije puklo i da bi se Martinović sljedećih tjedana do starta okupljanja za SP trebao oporaviti i biti spreman biti na raspolaganju izborniku Horvatu.

Poznato je da nam je pozicija desnog vanjskog problematična i da uz Martinovića tražimo još jednog igrača koji bi trebao pomoći na SP. Tu su mladi Klarica i Maraš, tu je i Šebetić koji se u Njemačkoj vratio u pogon i počeo igrati vrlo dobro, a u kojem ćemo sastavu u Švedsku stići jako je teško reći već sada. Ozljede su postale svakodnevica, a što bude, bit će. Igrati moramo i to ne bilo kako...

Linker
24. travanj 2024 19:58