Domagoj Duvnjak

 MARIUS BECKER Dpa Picture-alliance Via Afp
TRENUCI STRAHA

Kaos na njemačkom derbiju! Hitna oživljavala gledatelja, spustili zastor, sve je trajalo 20 minuta...

Kad su ga iznosili s terena, podigao je palac gore nakon čega mu je dvorana zapljeskala.
Piše: Ante SakicObjavljeno: 02. listopad 2022. 20:59

Trebala je to biti velika rukometna priredba, "derbi sjevera" između dva velikana - THW Kiela i HSV-a iz Hamburga. Međutim, sportski aspekt ove utakmice potpuno je pao u drugi plan. Susret je morao biti prekinut radi poziva domaćih navijača s jedne od tribina o potrebi liječničke pomoći.

Naime, hitnu liječničku intervenciju zahtijevao je gospodin u publici, zbog čega je morala reagirati hitna pomoć koja je bila prisutna na utakmici, a obje momčadi su se u trenutcima neizvjesnosti o stanju osobe, povukle u svlačionice. Zastor je bio postavljen dok su spasioci brinuli o pacijentu.

Nakon 20 minuta uzdah olakšanja u dvorane, gledatelju je bilo bolje. Dok su ga iznosili iz dvorane, podigao je palac gore, što je izazvalo gromoglasan pljesak svih okupljenih.

- Svaka čast gledateljima na reakciji. Obje momčadi su se stalno raspitivale kako je gospodin. Kad smo čuli da je stabilan, raspoloženje među dečkima je bilo dobro. Od srca mu želimo brz oporavak - rekao je trener Kiel-a Filip Jicha.

Na kraju je slavio Kiel rezultatom 40:28. Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije, Domagoj Duvnjak, koji igra u redovima pobjednika, zabio je dva i asistirao za jedan pogodak.

Linker
18. travanj 2024 14:38