SJAJNE VIJESTI IZ ŠPANJOLSKE

Hrvatska rukometašica s tri pogotka nadokndila minus i odvela svoju ekipu u finale Europskog kupa

U finalu Europskog kupa španjolski derbi odigrat će Garn Canaria i Malaga
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 03. travanj 2022. 22:21

Hrvatska reprezentativka Katarina Pavlović postigla je tri pogotka u pobjedi Gran Canarije protiv ukrajinske Galičanke 23:17 kojom je nadoknadila poraz od 19:20 u prvom susretu. U finalu Europskog kupa španjolski derbi odigrat će Garn Canaria i Malaga.

Rukometašice francuskog Bresta svladale su Odense 29:26 i tako nadoknadile minus od jednog pogotka iz prve utakmice play-offa Lige prvakinja u Danskoj.

U četvrtfinalu Lige prvakinja krajem travnja igrat će Krim (Paula Posavec)Vipers (Ana Debelić, Marta Tomac), Bukurešt (Jelena Grubišić) – Esbjerg i Brest – Györ, dok su bez borbe nakon eliminacije ruskog Rostova iz natjecanja na Final Four prošle Ivana Kapitanović, Ćamila Mičijević i Tamara Horaček s Metzom.

Odigrana su preostala dva četvrtfinalna uzvrata Europske lige. Danski Viborg je potvrdio +2 iz Norveške s 38:37 protiv Storhamara, dok su u Norveškoj Sola i Baia Mare remizirali (29:29) nakon što je rumunjska ekipa na domaćem terenu slavila 40:32. U polufinale su se u subotu plasirali njemački Bietigheim i danski Herning-Ikast.

Linker
19. travanj 2024 22:38