Domagoj Duvnjak je s Kielom izborio Final Four Lige prvaka

 JVORGEN FROMME Dpa Picture-alliance Via Afp
LIGA PRVAKA

Sada je sve jasno: Duvnjak junak, Hrvatska će ove godine sigurno imati prvaka Europe u rukometu!

U sva četiri kluba koja su izborila Final Four igra po jedan hrvatski rukometaš.
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 19. svibanj 2022. 23:02

Dobili smo u četvrtak i posljednja dva sudionika F4 koji će se 18/19. lipnja igrati u Kölnu. Kielcu Igora Karačića i Veszpremu Manuela Štrleka priključili su se Barcelona Luke Cindrića i Kiel Domagoja Duvnjaka.

Barcelona je treća izborila nastup u Kölnu. U pomalo dosadnoj utakmici pobjedu 33:29 iz Flensburga potvrdila je novom pobjedom 27:24. Barca je prelomila rezultat tek u samom finišu susreta. Luka Cindrić je zabio 4, Ben Ali 5, a Mem 6 golova za Barcu, dok su kod Flensburga najefikasniji bili Wanne sa 6, Golla i Svan s po 4 gola.

Sjajna utakmica vrijedna finala Lige prvaka u Kielu. U prvoj u Parizu je bilo 30:30, a u drugoj u Njemačkoj. PSG je 10 sekundi do kraja dobio šansu za bolji egal nego u Parizu i prolaz. Duvnjak je zaustavio Grebillea, a gol je bio prazan. Raul je zvao time out, još jedna akcija PSG-a, 4 sekunde prije kraja, Steins je opalio, ali je uz pomoć bloka Landin zaustavio i Kiel je izborio Köln pobjedom 33:32. Landin 7, Reinkind 6, Wincek po 6, Duvnjak 2 za Kiel, a Remili 8, Syprzak 6 za PSG.

Dakle, 4 kluba u Kölnu i u svakom jedan Hrvat. Bit ćemo prvaci Europe!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 20:49