Igor Karačić

 ROBERTO PFEIL Afp
REAKCIJE NAKON DRAME

Cindrić slavi: ‘Ispisali smo povijest‘, Karačić utučen: ‘Bilo bi zasluženo da smo i mi osvojili...‘

Domagoj Duvnjak vraća se kući s trećim mjestom: ‘Ovakve je utakmice najteže igrati‘
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 19. lipanj 2022. 23:14

Rukometaši Barcelone pobjednici su završnog turnira Lige prvaka u Kolnu nakon što su u finalnom susretu nakon drame sedmeraca pobijedili Vive Kielce 37:35. Barcelona je tako obranila naslov europskog prvaka, osvojivši ukupno 11. europsku titulu.

image

Slavlje Barcelone

ROBERTO PFEIL Afp

Hrvatski rukometaš Luka Cindrić slavio je u lutriji sedmeraca:

- Sretan sam i preponosan na momčad, ispisali smo povijest. Dugo smo čekali svoju šansu i dočekali je nakon penala. To je pravi doživljaj u kojem su svi mogli uživati - rekao je friški europski prvak Luka Cindrić, dok je Igor Karačić na suprotnoj strani bio u sasvim drukčijem raspoloženju:

- Tužan sam, bio je to rulet koji je odlučio na stranu Barcelone. Da smo i mi osvojili bilo bi zasluženo. Napravili smo neke greške, ali to je finale i nije bilo dovoljno snage na kraju. Propustili smo puno u regularnom dijelu.

image

Domagoj Duvnjak

ROBERTO PFEIL Afp

Domagoj Duvnjak i njegov Kiel vraćaju se kući s trećim mjestom:

- Nakon razočaranja u polufinalu, ovakve utakmice je najteže igrati. Oni su igrali bolje prvo, mi drugo poluvrijeme. Na kraju tri obrane Landina i to je to. Drago mi je da smo otišli s pobjedom, to je uvijek ljepše i bolje.

Manuel Štrlek ima problema s ozljedom, a dva poraza na završnici nisu mu popravila raspoloženje.

- Teško je igrati dan nakon izgubljenog polufinala. Sve smo dali, sa Szegedom smo izgubili zadnju sekundu, sad opet… Imam problema s ložom, trebao sam pauzirati, ali dao sam sve što sam mogao.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 06:51