screenshot/youtube
IZBAČEN IZ TAKTA

Raskol u Srbiji! Vratar pobjegao kući uoči odlučujuće utakmice: 'Nadam se da me razumijete'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 19. siječanj 2016. 12:06

Rukometnu Srbiju potresa veliki raskol! Uoči odlučujuće utakmice s Makedonijom, ljutiti i razočarani vratar Slaviša Đukanović odlučio je promptno napustiti kamp reprezentacije, nakon odluke izbornika Dejana Perića da ga izostavi iz zapisnika, odnosno preptostavi mu Dragana Marjanca.

Vratar u bijegu, koji se prema njegovim tvrdnjama nije mogao uklopiti s prvim vratarem reprezentacije Darkom Stanićem, svoju je odluku objasnio putem Facebooka:

"To je samo moja odluka, donio sam je mirne glave, nakon mnogo razmišljanja. S momcima u ekipi imam sjajan odnos i želim im svu sreću u daljnjem natjecanju, s njima sam jeo, spavao, trenirao....družio se! Samo ja znam koliko sam se žrtvovao za ovaj tim iako ce to mozda biti shvaćeno drugačije nakon svega! Smatram da sportaš na visokom nivou treba biti uz momčad od početka, uz svoje suigrače i prijatelje! Rukomet je momčadski sport i nema pojedinaca koji sami odlučuju kada će, koliko i kako trenirati (igrati). Molim vas da me razumijete i da ne mislite da imam nešto protiv Rukometnog Saveza Srbije, izbornika ili igrača, jednostavno se sa Stanićem nisam mogao uklopiti i smatram da je tako najbolje za momčad i za Srbiju. Izbornik je odabrao da Marijanac bude u momčadi za utakmicu protiv Makedonije (želim ti svu sreću, brate!). Želim vam svu sreću momci i neka najbolji pobijedi!", napisao je Đukanović.

Linker
23. rujan 2024 11:11