GLUPOST NIJEMCA

Pogledajte kako je Jansen nokautirao Ninčevića: 'Samo malo više i ostao bih slijep!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2013. 11:36

U sklopu 32. kola njemačke rukometne Bundeslige između HSV-a i Füchse Berlina Torsten Jansen (HSV) napravio je pravu glupost kada je 37 sekundi prije kraja glavom u glavu udario Ivana Ninčevića (Füchse).

HSV je vodio 28-25, a gosti su imali napad koji je bio pri samom kraju kada je odjednom Ninčević završio na podu. Usporena snimka zorno prikazuje Jansena kako iz frustracije udaraca Ninčevića vlastitom glavom u glavu, nakon čega hrvatski reprezentativac pada u nesvijest!

Liječnici su odmah utrčali na teren, pomogli mu, te ga na nosilima iznijeli iz dvorane. Ninčević je zaradio posjekotinu ispod desnog oka, a sumnja se i na puknuće jagodične kosti. Više informacija bit će poznato tijekom današnjeg dana.

No, nedugo nakon što je u bolnici zaradio šavove, njemački je Bild stupio u telefonski kontakt s našim reprezentativcem;

Kako ste?

- Imam glavobolju i veliku posjekotinu. Nekoliko centimetara više i ostao bih slijep.

Sjećate li se prekršaja?

- Ne. Nikada u životu nisam pao u nesvijest. Sjećam se samo da sam bio okružen igračima kada sam došao k sebi. No, vidio sam snimku svega preko interneta.

I što mislite?

- To što je Torsten napravio ne spada u sport. Jako sam razočaran. Ja uvijek igram agresivno, ponekad i arogantno s nekim "jeftinim" udarcima, ali nikada ne bih ovo napravio. Ovo sam najmanje očekivao od Jansena, a pogotovo zato jer je utakmica bila gotova!

Je li vaša obitelj vidjela cijeli događaj?

- Nazvao sam suprugu iz bolnice. Plakala je na telefonu, ali sam ju uspio primiriti. Gledala je susret s obitelji putem TV-ekrana.

Ni Jansenov trener Dagur Sigurðsson nije ostao ravnodušan na ovaj nesportski potez.

- Sve sam vidio. Jansen ga je udario glavom i pobjegao poput malog djeteta!

Menadžer gostujuće momčadi Bob Hanning ostao je šokiran;

- Za mene je ovo i dalje nestvarno. Jako me brine. Jansena poznajem još iz juniorskih dana... Nadam se samo da će s Ivanom sve biti u redu!

HSV je slavio u susretu 28-25, čime je ostao u igri za plasman u Ligu prvaka i dogodine.

Linker
19. rujan 2024 23:57