Getty
KOMENTAR ZA JL

Legenda poručuje: Znate kad će Hrvatska napokon pobijediti moćnu Francusku?

Izgleda da ćemo za pobjedu protiv Francuza morati pričekati da Thierry Omeyer ode u mirovinu. Francuski vratar ponovno je bio odličan i kada imate raspoloženog čovjeka na golu sve je lakše. Za Jutarnji komentira: Alvaro Načinović
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. siječanj 2016. 19:07

Na njegovim obranama Francuzi su dobili krila, ali i ostatak ekipe odigrao je vrhunsku utakmicu.

Nije to ništa iznenađujuće. Nisu Francuzi pripremili ništa posebno. Jednostavno su odigrali kako to najbolje znaju vrlo snažno i odlučno ne prepuštajući ništa slučaju. Oni ponekad na turniru odigraju neku utakmicu u slabijem ritmu, imaju ponekad pad ili loš dan, ali nažalost nikad protiv Hrvatske.

Čini se da ih mi posebno motivirano. Bilo je grešaka u našoj igri, ali po pitanju želje i motiva nemamo što zamjeriti našim igračima. Mislim da su dali sve od sebe, ali trenutno nismo na razini koja bi nam pružila realne šanse protiv ekipe kao što je Francuska.

Unatoč visokom porazu nema razloga za prevelike kritike. Imamo mladu ekipu s nekim novim licima koja su pokazali da imaju kvalitetu i potencijal. Treba samo nastaviti raditi s njima i vjerujem da će Hrvatska u skoroj budućnost ponovno imati reprezentaciju koja će biti spremna za osvajanje medalja. Optimizam kojim smo ušli u ugled s Francuskom treba ponovno vratiti i odigrati turnir motivirano do kraja.

Linker
24. rujan 2024 21:26