AP
RUKOMET

Karabatić seli u Pays-d'Aix

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. siječanj 2013. 14:24

Nekada najbolji rukometaš svijeta Nikola Karabatić na pragu je prelaska u redove francuskog davljenika Pays-d'Aixa, gdje bi se ponovno trebao ujediniti s bratom Lukom...

Poznato je već da je pukla ljubav između starijeg brata Karabatića i aktualnog francuskog prvaka Montpelliera. Glavni razlog leži u optužbi za namještanje susreta i sudjelovanje u kladioničarskoj aferi koju vodstvo kluba nije preboljelo iako je u međuvremenu, krajem listopada prošle godine, Karabatić dobio sudsku dozvolu za povratak na parkete.

Nakon što je njegov brat Luka prešao u redove pretposljednje momčadi prve lige, isto bi kroz nekoliko dana mogao učiniti i Nikola, prenose francuski mediji.

- Spremni smo za Nikolu. On je voljan igrati za nas do kraja sezone, ali će se, ako se odluči na taj korak, morati odreći velikog dijela svoje plaće, jer mi nemamo financijskih sredstava kao i Montpellier - rekao je sportski direktor Pays-d'Aixa Cambriels.

Karabatić bi, prema pisanju francuskih medija, odigrao za Pays-d'Aix do kraja sezone, kada bi preselio u jednu od dvije najjače lige Europe - Asobal (Španjolska) ili Bundesligu (Njemačka).

Linker
21. rujan 2024 22:18