UŽIVO IZ FRANCUSKE

Karabatić poručio: 'Ovo je prava noćna mora. Uhapsili su nas poput lopova!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2012. 13:15

MONTPELLIER - Nikola Karabatić kasno sinoć pušten je da se brani sa slobode. Ukupno trinaest osoba optuženo je u ovom slučaju - neki zbog klađenja, na koje budući da su sportaši i igrači kluba, nisu imali pravo, a neki jer su sudjelovali u namještanju utakmice između Cessona i Monpelliera 12. svibnja ove godine.

Svi su pušteni da se brane sa slobode uz plaćanje jamčevine. U ovom trenutku zna se kako je Luki Karabatić određena jamčevina u iznosu od 4500, a vlasniku bara u Montpellieru za kojega se smatra da je bio "mozak operacije" 73 tisuće eura.

Odmah nakon što je pušten na slobodu, Nikola, koji zasigurno proživljava najteže dane svoga zivota, svojim se fanovima obratio putem svoje Facebook stranice na kojemu su mu brojni fanovi iskazali potporu.

"Dosad sam šutio, ali sada vam dugujem nekoliko riječi. Jesam li varao? Ja se nisam kladio. Je li se moja djevojka kladila? Ona se kladila i rekla mi je to. Zašto? Već dvije godine prati klub Montpellier i dobro je znala našu situaciju - već smo bili prvaci, naših pet glavnih igrača bilo je ozlijeđeno i izgubili smo u Nimesu. Cesson je igrao žestoku utakmicu u ogromnoj dvorani. I u tim okolnostima naša je ekipa bila oslabljena.

Nedopustivo je kako se tisak hrani ovim optužbama. Optužili su mene i mojeg mlađeg brata da smo varali, a nismo čak niti igrali u toj utakmici, uhitili su nas poput lopova... Nemam riječi.... Posvetio sam svoj život rukometu. Borio sam se za moj sport i naći se u ovakvoj situaciji za mene je prava noćna mora...

Hvala vam svima na potpori koja me osnažuje u ovim teškim trenucima.

NIKO"

Linker
24. rujan 2024 19:22