ANTE CIZMIC/CROPIX
EURO PUN PROBLEMA

Cindrić opisao dramu u hrvatskoj reprezentaciji: ‘Po Mandića je došla Hitna, a ja teško dišem dok igram‘

‘Imao je i Marino neke posljedice. Njemu i meni se pojavljuje vrtoglavica...‘
Piše: SNObjavljeno: 26. siječanj 2022. 18:16

Koronavirus obilježio je ovogodišnje Europsko prvenstvo u rukometu. Iz dana u dan situacija se mijenja, izbornici su na mukama, pozivaju se novi igrači, slažu nove taktike i teško je sa sigurnošću unaprijed znati tko će u kojem sastavu istrčati na teren.

COVID-19 teško je pogodio i hrvatsku reprezentaciju. Izbornik Hrvoje Horvat bio je prisiljen koristiti čak 30 igrača, a Luka Cindrić bio je jedan od prvih zaraženih Kauboja.

"Mislim stvarno da je jako teško. Svaki drugi dan se igra. Taj jedan visoki napor nakon korone sigurno ostavlja posljedice. Ja sam u početku imao groznicu, poslije utakmice nakon Srbije sam imao groznicu. Teško dišem dok igram. Nemam toliko snage kao prije", rekao je Cindrić za RTL uoči utakmice s Nizozemskom pa otkrio i po kojeg je našeg reprezentativca došla Hitna pomoć:

"Davidu Mandiću je pozlilo i došla je Hitna. Ne znam jeste li upućeni s time... Otišao je u Zagreb na daljnje pretrage. Imao je i Marino neke posljedice. Njemu i meni se pojavljuje vrtoglavica. Ti neki simptomi koji se pojavljuju nakon korone su ozbiljni i nisu za odbaciti. Ali, eto, mislim da sve to dobro podnosimo, borimo se i dajemo sve na terenu", zaključio je Cindrić.

Linker
15. travanj 2024 19:26