TUGA U SVLAČIONICI

RAZOČARANI DOMAGOJ DUVNJAK 'Pričat ćemo nakon SP-a je li ovo debakl'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 28. siječanj 2015. 20:27

Imali su naši dečki dva igrača više na terenu, bila 53. minuta, Čupić je zabio za 20-19 i onda smo primili gol , a Kopljar dobio potpuno neopravdano isključenje, a da nije pipnuo suparnika. I onda je sve “otišlo u Honduras” umjesto da se osigura pobjeda i polufinale.

- Odigrali smo loše prvo poluvrijeme, ja sam bio posebno loš. U drugom smo bili puno bolji, radili smo viškove, no opet smo previše griješili i promašivali zicere. Je li to debakl? Još sam vruć i ne želim reći nešto krivo, no sve se prelomilo kod ona dva igrača više koje nismo iskoristili. O tome možemo pričati nakon SP-a. Nadam se da se možemo vratiti sada nekako i dobro odigrati protiv Njemačke jer nije nevažno biti među prvih sedam na SP-u da se borimo za OI, rekao je razočarani Domagoj Duvnjak.

Tuga mu je kapala s lica, kao i svim ostalim igračima.

Igor Karačić imao je zicera za gol, no Szmal ga je nadmudrio. “Kara” je također bio samokritičan:

- Imali smo ih, promašili smo čiste prilike, jedna od njih je bila ona moja. Stvarno nismo očekivali ovakav ishod, vjerovali smo u polufinale, no, sport je takav. Duvnjak u drugom dijelu nije mogao sam, bili smo prilično loši. Je li izbornik kasno vukao poteze?! Ne mogu to reći, on najbolje zna što je radio i nije moj posao da to komentiram. Jednostavno nije išlo, što se tu može.

Linker
22. rujan 2024 21:17