POVRATAK KRALJICE

POTPUNA PREOBRAZBA Janica ekskluzivno progovorila o osam godina života u 'ilegali'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2015. 17:16

Hrvatskoj je vjerojatno poklonila više medalja nego intervjua, ali ovaj posljednji vrijedi zlata. Janica Kostelić progovorila je za Jutarnji list o svojim godinama nakon skijanja, izbivanju iz medija, ljubavima, hobijima, velikoj životnoj preobrazbi i 'novom poslu'.

Četverostruka olimpijska pobjednica, dvaput srebrna, trostruka osvajačica Svjetskog skijaškog kupa, najsvestranija skijašica u povijesti, rekorderka po broju bodova osvojenih u sezoni, sve se to i još nešto više skupilo se u prve 24 godine života Janice Kostelić, a onda - potpuni nestanak.

Janičini sportski uspjesi su odavno poznati i opjevani, ali sada možete vidjeti i nastavak priče iz malo drugačijeg kuta.

Jutarnji.hr donosi video ekskluzivnog razgovora sa danas 34-godišnjom Riječankom, koja je kako sam kaže, osam godina bila 'slika bez tona'.

"Da, mislim da je bolje nekad vidjet sliku bez tona. Onda ljudi stvaraju svoje mišljenje bez da ja to upeglam. Živim u Rijeci osam godina, tamo imam svoj kozmetički salon...", započela ja Janica svoju priču koju možete pogledati ekskluzivno na našem portalu.

Linker
22. rujan 2024 22:24