NEW YORK, NY - APRIL 25: Wladimir Klitschko of Ukraine celebrates defeating Bryant Jennings of the United States in their IBF/WBO/WBA World Heavyweight Championship title fight at Madison Square Garden on April 25, 2015 in New York City. (Photo by Al Bello/Bongarts/Getty Images)
 Al Bello/Getty images / 2015 Getty Images
REVANŠ STOLJEĆA

Posramljeni div poslao poruku cijelom svijetu: 'Imam prekrasan božićni poklon za sve obožavatelje boksa'

Nije dugo trebalo čekati na objavu revanša o kojem priča cijeli boksački svijet. Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji Vladimir Kličko objavio je cijelom svijetu koji je njegov 'božićni poklon' za novog šampiona Tysona Furyja.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 02. prosinac 2015. 22:34

39-godišnji Ukrajinac bio je neprikosnoveni vladar teške kategorije punih 11 godina, pa je prošlog vikenda i on kao i cijeli boksački svijet doživio svojevrsni šok, prvorazredno iznenađenje.

Nakon 11 godina Klička je srušio dosad neporaženi novi prvak Tyson Fury (25 pobjeda, 18 nokautom).

Prema ugovoru, Kličko ima pravo na revanš s novim prvakom i nije dugo čekao da to pravo iskoristi. Tri dana nakon poraza, Kličko je na svom Instagramu objavio video i poslao poruku Furyju i cijelom svijetu.

"Imam prekrasan božićni poklon za Furyja i sve obožavatelje boksa. Iskoristit ću svoje pravo na revanš iz ugovora i najavljujem da dogovaramo uzvratni meč koji će se udržati 2016. godine", najavio je Kličko u kratkom videu.

Datum meča nije još poznat, ali nagađa se da bi se uvratni susret mogao održati u svibnju, na londonskom Wembleyu.





Linker
22. rujan 2024 16:24