Printscreen: Youtube
UMJESTO ŠAKA - BOMBE!

Pogledajte kako je anonimac šokirao borca iz Njemačke koji je bio i Kličkov izazivač

Latvijac je 15 sekundi prije gonga gromovitim desnim aperkatom Nijemca doslovno poslao kroz konopce, a siroti Charr je svijest izgubio i prije nego je dotaknuo pod ringa
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 23. kolovoz 2015. 12:23

Latvijski boksač Mairis Briedis (16-0-0, 13 KO) u subotu je rijetko viđenim nokautom na 'spavanje' poslao njemačkog teškaša Manuela Chara (28-4-0, 15 KO) koji se prije tri godine borio protiv Vitalija Klička za WBC naslov u teškoj kategoriji.

Dodatnu težinu nokautu daje činjenica da se 'maleni' Latvijac inače bori u lakoteškoj kategoriji te je od iskusnog njemačkog borca, jednog od poznatijih 'prolaznika' u najtežoj kategoriji, barem 20 kilograma lakši. Iako ga ne krasi pretjerana boksačka vještina, Biredis ima prave 'bombe' u svojim šakama, što je pred kraj pete runde meča u Groznome (u ruskoj pokrajini Čečeniji) spoznao i nesretni Charr.

Latvijac je 15 sekundi prije gonga gromovitim desnim aperkatom Nijemca doslovno poslao kroz konopce, a siroti Charr je svijest izgubio i prije nego je dotaknuo pod ringa. Srećom, čini se da težih posljedica po njegovo zdravlje neće biti, ali mu je solidna karijera pod velikim upitnikom nakon četvrtog poraza među profesionalcima.

Linker
22. rujan 2024 06:40