foto: Reuters/Kim Klement
NHL LIGA

Pobjeda Tampa Baya

Piše: HinaObjavljeno: 04. veljača 2016. 13:45

Tampa Bay Lightening su sa 3-1 pobijedili Detroit Red Wingse i zahvaljujući toj pobjedi popeli su se na drugo mjesto u Atlantskoj diviziji.

Tyler Johnson i Nikita Kucherov su zabili po gol, svaki put u situaicji s igračem više, a još jedan gol zabio je J.T. Brown. Vratar Ben Bishop je upisao 24 obrane u svojoj 100. pobjedi sa Tampa Bayem.

Jedini strijelac za Detroit bio je Gustav Nyquist.

Buffalo Sabres su sa 4-2 slavili protiv Montreal Canadiensa, a tri su pogotka postigli u zadnjoj trećini. Jamie McGinn, Johan Larsson I Brian Gionta su zatresli mrežu Canadiensa u zadnjoj trećini. Marcus Foligno je zabio gol za Sabrese u prvoj trećini , a Robin Lehner je imao 33 obrane za Buffalo. Strijelci za Montreal su bili Dale Weise i Alex Galchenyuk.

Calgary Flames su sa 4-1 bili bolji od Carolina Hurricanesa. Sean Monahan je zabio gol i upisao asistenciju, dok je Karri Ramo obranio 28 udaraca prema vratima Calgaryja. Ostale pogotke za Flamese, koji su okončali niz od tri poraza, postigli su Dougie Hamilton, Mark Giordano i Johnny Gaudreau. Jedini gol za Hurricanese zabio je Elias Lindholm.

Linker
23. rujan 2024 11:15