Getty
VERBALNI RAT NA STAZI

Olimpijac izvrijeđao suparnika: 'Krenuo sam mu stisnuti ruku, a on mi je rekao od*ebi!'

Mo Farah, aktualni olimpijski pobjednik na 5.000 i 10.000 metara, zakuhao je incident na mitingu Dijamantne lige koji je u četvrtak održan u Lausanni. Njegov britanski sunarodnjak Andy Vernon nazvao je nakon utrke njegovo ponašanje sramotnim.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 10. srpanj 2015. 12:24

Farahu je to bila prva utrka otkako je njegov trener Alberto Salazar optužen za manipulaciju s dopingom, a na kraju je 5.000 metara istrčao u vremenu 13.77, što je bilo dovoljno za slavlje.

Farah je nakon utrke odlučio divlje proslaviti svoju pobjedu, oduševljeno vikavši i udarajući se u prsa, dok je Vernon, s kojim je imao žućnu prepisku putem Twittera u veljači, završio tek 15.

Farah je tada Vernona nazvao sramotom nakon što je ovaj kritizirao manjak konkurencije koju je dvostruki olimpijski pobjednik imao na natjecanju u Birminghamu.

"Krenuo sam mu stisnuti ruku, a on mi je okrenuo leđa i rekao mi da od*ebem. Želio sam zakopati ratnu sjekiru", objasnio je Vernon za Sportsmail.

"Nije bio čak ni takav sportaš da mi stisne ruku. Mislim da je to prilično sramotno. Želio sam mu čestitati na izvedbi. Bili mi prijatelji ili ne, želio sam mu čestitati na izvedbi", dodao je Vernon.

Linker
22. rujan 2024 03:44