Fabrizio Romano 

 EDSON DE SOUZA/ZUMA PRESS/PROFIMEDI
POTPUNO NEOČEKIVANO

VIDEO Fabrizio Romano iznenadio objavom o hrvatskoj sportašici: ‘Imam veliku novost...‘

Harry Kane u Bayern - započeo je Fabrizio u videu objavljenom na Instagramu. No, onda je okrenuo priču
Piše: SNObjavljeno: 11. studeni 2023. 09:53

"Here we go". Uzrečica je koja je dobro poznata ljubiteljima sporta, a označava obavljeni posao i završeni transfer. Samo ovaj put je Fabrizio Romano na "krivom" terenu. Talijanskog novinara i insajdera navikli smo slušati ili čitati kad su u pitanju nogometni travnjaci. Međutim, ovaj put riječ je odbojci i hrvatskoj igračici, piše Slobodna Dalmacija.

- Harry Kane u Bayern - započeo je Fabrizio u videu objavljenom na Instagramu. No, onda je okrenuo priču:

- Ovaj put nemam vijesti o nogometnom transferu, ali velika novost dolazi iz svijeta odbojke. Bernarda Brčić, dosadašnja igračica i kapetanica Cannesa, 191 centimetar visoka, 32 godine stara, ljevoruka tehničarka iz Hrvatske postala je igračica Sm‘Aescha. Posao je završen i "here we go" - izrekao je Romano.

Naime, Osječanka iz Cannesa seli u Švicarsku gdje će nositi dres Sm‘Aesch Pfeffingena. Karijeru je započela u Rijeci, a u hrvatskoj ligi igrala je i za zagrebački Olimpik. Provela je i vrijeme u Italiji (Robur Tiboni Urbino, Südtirol Bolzano, Lardini Filottrano), Rumunjskoj (CSM Târgoviște), Sloveniji (Calcit Volley), te je igrala i za još dva francuska kluba (ASPTT Mulhouse Volley-Ball i Le Cannet Volley Ball).

Linker
07. svibanj 2024 11:00