ORANGE PICS BV/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
JEZIVO ISKUSTVO

Srpska reprezentativka proživjela pravi pakao: ‘Stavili su nam pištolje na glavu, sam Bog nas je spasio‘

‘Užasno me to istraumatiziralo, bilo je baš jezivo i nikako ne mogu tu sliku izbaciti iz glave‘
Piše: SNObjavljeno: 01. ožujak 2024. 12:40

Srpska odbojkašica Aleksandra Uzelac otvorila je dušu za Mozzart sport i ispričala traumatična iskustva koja je proživjela u Brazilu. 19-godišnjakinja trenutno igra za Fluminense u Rio de Janeiru, a drama kroz koju je prošla dva ju je puta dovela na rub smrti.

- Vraćala sam se s prijateljicom s večere, vozile smo bicikl po stazi koja je predviđena za to. Kako sam se zaletjela - dvojica su naletjela na mene. Podigli su majice i izvadili noževe. Ma to su doslovno bile mačete. Ne znam ni kako su im stali ispod majice. Krenula sam vrištati i nisam znala što ću. Skrenula sam na put pun automobila, mogu reći da me sam Bog spasio na kraju.

- Jedan je krenuo za mnom, a drugi je otišao kod nje. Stao nam je taksi, nekako smo uletjele i zajedno smo otišle do policije, gdje nisu ništa uradili. Užasno me to istraumatiziralo, bilo je baš jezivo i nikako ne mogu tu sliku - kada oni kreću na nas noževima - izbaciti iz glave. Niko nam nije prišao pomoći jer ljudi ne znaju što tim napadačima može pasti na pamet i na što su spremni - rekla je Uzelac.

Muke po mladu odbojkašicu nisu stale na tome, samo desetak dana kasnije proživjela je novo mučno iskustvo.

- Vraćala sam se iz kluba do stana, bila sam s prijateljicom na večeri. Zaustavile smo Uber i ušle u vozilo. Ja pogledam, kad ono ispred nas stoje dva auta, iza također, a pored dva motora. Izlaze muškarci s fantomkama i pištoljima. Dvojica su stala ispred kola, a ostali su na svaka vrata pokucali s pištoljem. Otvorili su vrata i stavili nam pištolje na glavu - započela je drugu jezivu ispovijest Aleksandra, a zatim otkrila što se dalje događalo:

- Mi smo vrištale, četiri pištolja i to ona s prigušivačima su nam bila oko glave. Uspjele smo nekako iskočiti iz auta i otrčati do kluba. Bile smo u šoku, počele smo plakati. Mi u Srbiji smo tako nešto vidjeli samo na filmu. Tek kad ti se stvarno nešto tako dogodi, vidiš koliko je strašno

Aleksandri su ova dva događaja ostavile velike traume, nerijetko doživljava napadaje panike, sjećajući se na ove situacije. Neugodna iskustva odrazila su se i na njene igre, tako da Aleksandra poslije svega nije sigurna hoće li nastaviti igrati u Brazilu.

image

Aleksandra Uzelac

AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Linker
27. travanj 2024 00:41