Screenshot. Facebook
CRO COPOVO NASLJEĐE

Novo iznenađenje iz slavne hrvatske obitelji: Sin je toliko narastao da već podsjeća na tatu!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 02. prosinac 2015. 17:42

Sada već umirovljeni hrvatski borac Mirko Filipović gostovao je u poznatoj emisiji MMA Hour Ariela Helwanija. Putem telefonskog intervjua je progovorio o raznim temama, a neizostavno je bilo pitanje o korištenju hormona rasta.

"Imao sam ozbiljnu ozljedu ramena, ali to nije jedina stvar, riskirao sam i puknuće tetive, jednostavno se nisam mogao riskirati i bilo je bolno…Već sam imao četiri operacije na desnoj nozi, što mi stvara probleme, osobito na treningu...Rekao sam im da se mogu boriti tek početkom listopada, a za borca u mojim godinama to su velike pauze“, rekao je 41-godišnji Filipović.

"Tetiva mi je bila blizu pucanja prije dva tjedna i nisam imao luksuz obavijestiti ih. Da sam najavio uzimanje hormona rasta sve bi bilo dobro“, dodao je Cro Cop koji je po objavi o završetku super uspješne karijere kažnjen dvogodišnjom suspenzijom.

"Trening me više ne veseli. Imao sam dugačku i uspješnu karijeru, ali sve mora jednom prestati. Ovo je nasilan sport i i većini je slučajeva i kraj nasilan. Ili odeš u penziju zbog ozljeda ili dobiješ otkaz nakon par poraza, to je zakon. Ja sam ipak sretan što sam otišao nakon pobjede“.

Upitan žali li za nečime Filipović je rekao:

"Nema smisla žaliti za nečime, ja nisam takva osoba. Ponosan sam na sebe i svoju karijeru“.

Ono što mu sada zasigurno dolazi kao šok je višak slobodnog vremena.

"Treninzi, putovanja, to je moj život u zadnjih 20 godina. Ja sam čovjek, a ne robot i još uvijek sam u šoku. Kažu 'nikad ne reci nikad', ali u ovim godinama sumnjam da ću se vratiti“.

Progovorio je Filipović kratko i o svom 13-godišnjem sinu koji želi krenuti njegovim stopama.

"Trenirat ću ga, jako je talentiran. Velik je i jak za svoje godine. Ljevak je, ima lude 'high kickove', baš kao i ja. Ako se odluči boriti, podržat ću ga, ali nadam se da neće postati profesionalan borac“.

FILIPOVIĆEV INTERVJU POGLEDAJTE OD 2:00

Linker
23. rujan 2024 02:21