POVRATAK POBJEDAMA

Nakon dva uzastopna domaća poraza, Medvjedi u Ledenoj bijes iskalili na Sibiru

Piše: Ivan JelkićObjavljeno: 28. studeni 2013. 23:01

Nakon dva uzastopna domaća poraza, Medvjedi su bijes iskalili na Sibiru. Gosti su iz Zagreba na dugački put kući otišli s pola tuceta golova u mreži, a hokejaši Medveščaka napunili su se samopouzdanjem uoči nove turneje po Rusiji koja slijedi sljedećeg tjedna.

Zagrebačka je momčad odmah u startu postavila stvari na svoje mjesto i pokazala Sibiru tko je gazda u Ledenoj. Gledatelji koji su slučajno zakasnili samo pet minuta na utakmicu propustili su dva gola.

Charles Linglet otvorio je golijadu nakon samo 100 sekundi utakmice, a tri minute kasnije zabio je i Kurtis Foster.

Energični početak Medvjeda donio je i novo ime na popisu strijelaca za ovu sezone - Mike Glumac na asistenciju Ryana postigao je prvi gol u dresu Medveščaka kojim je odveo Medvjede na velikih 3:0.

Već se tu naslućivao pobjednik, ali u odnosu na neke prijašnje utakmice, Medvjedi u nastavku nisu posustali i vratili protivnika u život. Dapače, nastavili su jednako visokim ritmom i do kraja zabili još tri gola.

Tako su Medvjedi studeni zaključili kako su ga i počeli - pobjedom. Sljedeću utakmicu igraju u ponedjeljak (2. prosinac) u Novokuznjecku.

MEDVEŠČAK - SIBIR 6-1

Linker
25. rujan 2024 18:24