Screenshot: YouTube
28.11. U JUŽNOJ KOREJI

MIRKO OTKRIO IME NOVOG PROTIVNIKA Cro Cop u meču koji nitko nije očekivao!

Ova borba baš i nije ono što su Mirko i UFC fanovi očekivali, budući da je Filipović htio odraditi 'osvetnički put' s borcima od kojih je prethodno gubio u UFC-u
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 23. kolovoz 2015. 14:28

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović na svojem je Facebooku profilu objavio ime novog protivnika.

Popularni Cro Cop će se na Fight Nightu u Seulu 28.11. ove godine boriti protiv Anthonyja Hamiltona.

35-godišnji Amerikanac u karijeri ima omjer 14 pobjeda i 4 poraza, od čega je u sklopu UFC-a odradio 4 borbe (dvije pobjede i dva poraza). Zadnji meč odradio je na istoj večeri kad i Mirko, pobijedivši 11. travnja ove godine Daniela Omielanczuka u Krakowu. Podsjećamo, Filipović je tada laktovima dovršio posao protiv Gonzage, koji mu je prethodno nanio vjerojatno najteži poraz u karijeri.

Po podacima stranice Sherdog.com Hamilton je visok 195 centimetara što je gotovo deset centimetara više od Cro Copa te je težak oko 115 kilograma, a nadimak mu je 'Freight train'.

Ovaj meč baš i nije ono što su Mirko i UFC fanovi očekivali, budući da je naš borac htio odraditi 'osvetnički put' s borcima od kojih je prethodno gubio u UFC-u. No, Roy Nelson i Minotauro trenutno nisu bili dostupni pa Mirko nije htio gubiti vrijeme, već je odabrao ime koje je bilo na raspolaganju.

Linker
22. rujan 2024 07:40