youtube screenshot
OTKRIO PLANOVE

Miočić razbio legendu i ostao četvrti teškaš: 'Sada priželjkujem borbu za naslov!'

"S obzirom na to da sam demolirao vrhunskog borca, sada priželjkujem borbu za naslov. To mi se čini kao jedini logični potez.", izjavio je Miočić
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2015. 12:01

Stipe Miočić je u nedjelju ujutro u australskom Adelaideu pobijedio legendarnog Marka Hunta, i to pred njegovih 8000 navijača, koji su konstantno zviždali dok je njihov borac primao rekordnih 361 udaraca, piše Fightsite.hr

Pobjeda protiv Hunta nije Miočića pomaknula na ljestvici najboljih teškaša te je i dalje na četvrtoj poziciji dok je Mark Hunt pao za jedno mjesto i sad je šesti. Ispred njega u ovom je trenutku Josh Barnett

Stipe se nada da će njegov sljedeći meč biti borba za pojas prvaka, a on će biti spreman, kako je i najavio, ili za Velasqueza ili za Werduma. Miočićev menadžer želi da se Stipe u Hrvatskoj bori za pojas prvaka.

Prvak teške kategorije, Cain Velasquez, i privremeni prvak, Fabricio Werdum, će se boriti na UFC-u 188 te će jedan od njih dvojice ujediniti pojaseve prvaka kraljevske divizije.

"S obzirom na to da sam demolirao vrhunskog borca, sada priželjkujem borbu za naslov. To mi se čini kao jedini logični potez.", izjavio je Miočić.

Stipe je već jednom u intervjuu za Fight Site izjavio kako mu je san da se u Hrvatskoj bori za naslov UFC prvaka, a sad je to isto potvrdio i njegov menadžer Greg Kalikas.

"Nadamo se borbi za pojas prvaka, i to u SAD-u, da Stipu više ne seljakaju po Brazilu, Kanadi, Engleskoj, Australiji. Zapravo, bilo bi sjajno kada bi se takva borba održala u Hrvatskoj. Mogu samo zamisliti kako bi to sjajna priredba bila, Stipe za naslov, a "Cro Cop", recimo, s Minotaurom.", izjavio je Kalikas za Večernji list.

Linker
25. rujan 2024 22:26