Getty Images, Instagram
OD LJEPOTANA DO BUCE

MILJENIK SRBIJE ZAPANJIO IZGLEDOM 'Pizza mi je uništila život!'

Sjećate se Milorada Čavića? Umirovljeni srpski plivač koji je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine zamalo pobijedio tada nedodirljivog Michaela Phelpsa na 100 metara leptir, danas fizički uopće ne sliči na sebe i to u toj mjeri da mu se čude i srpski mediji.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 08. srpanj 2015. 19:49

Nedavno je Čavić navršio 31 godinu, a danas se toliko udebljao u odnosu na aktivne plivačke dane da ga je teško prepoznati. Nekad je Čavića kao uostalom i sve plivače krasilo savršeno formirano tijelo, a danas je on osjetno povećao tjelesnu masu, ali ne samo to, već je ostao i bez kose.

Trenutno se Čavić odmara na moru odakle postavlja fotografije na svoj Instagram profil, a na njima se svakako vidi da uživa u hrani i piću. Tako se i našalo na vlastiti račun postavivši fotografiju jednog od nindža kornjača. Michelangelo na fotografiji kaže: "Pizza je uništila moj život", a Čavić se nadovezao i šaljivo napisao: "Moj također".

Srpski mediji navode kako je Čavić do prošle godine vodio školu plivanja u Kragujevcu, ali je potom odlučio dići sidro, objasnivši to nerazumijevanjem grada i države.

Osim srpskog, Čavić ima i američko državljanstvo, a između 2003. i 2004. godine bivši europski prvak bio je vlasnik svjetskog rekorda na 100 metara delfin u malim bazenima s vremenom 50.02. Podsjećamo, u velikom finalu utrke na 100 metara delfin zlato mu je izmaklo za stotinku sekunde.





Auu... Danas sam ponovo pocasni gost Kurira! U drugim vestima, neka Bojana Rajic se udala u dnevnoj sobi.

A photo posted by Milorad Cavic (@milorad_cavic) on Jul 8, 2015 at 3:51am PDT





Linker
21. rujan 2024 16:49