London, Velika Britanija, 040812.Vaterpolo Arena.Hrvatska muska vaterpolo reprezentacija igra utakmicu 4. kolo u skupini A protiv Australije tokom Olimpijskih Igra u Londonu.Na fotografiji: Miho Boskovic slavi nakon gola.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
PRIVREMENA MIROVINA

Miho Bošković uzima stanku: 'Ovo nije zbogom zauvijek, ovo je samo predah'

Piše: Dean BauerObjavljeno: 24. rujan 2012. 18:40

Lagano se osipa zlatna vaterpolska olimpijska momčad iz Londona. Nakon kapetana Barača, vratara Vićana i centra Hinića, za koje se i ranije znalo da će uz Temzu odigrati svoje posljednje utakmice pod državnim stijegom, pa potom i jednako tako očekivanog odlaska izbornika Rudića, od danas smo kraći za topnika Mihu Boškovića.

- Ovo nije zbogom zauvijek, ovo je samo predah. Stvarno sam umoran, sezone su sve duže i napornije, sve više je obveza i treba mi malo odmora - jučer će kratko iz Dubrovnika gospar Miho.

Korektno i shvatljivo. Da, svakako i vrlo profesionalno u pogledu toga što je o svojoj odluci prvo izvijestio izbornika, a potom odaslao priopćenje medijima, odnosno javnosti. Tako se to radi. I tako bi to u konačnici i morao raditi svaki reprezentativac.

- Bilo bi ljepše da je drukčije, ali ne mogu ne poštovati odluku igrača koji se, k tomu, uredno obratio i izvijestio i mene i Upravni odbor Saveza. Shvaćam momka u cijelosti - prva je reakcija izbornika Ivice Tucka.

Linker
23. rujan 2024 17:20