PROBLEMI U BRLOGU

Medvjedi imaju svog Sammira: Kristan proveo noć u izlasku pa stigao na trening pijan!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2013. 14:32

Prošle nedjelje u Zagrebu Dinamov Brazilac, Sammir, zaustavljen je od policije sa 0.76 promila alkohola u krvi. Ovoga puta slično je za rukom pošlo i vrataru Medveščaka , Robertu Kristanu.

Za razliku od Sammira njega nije zaustavila policija, ali se Slovenac jutros na treningu, nakon što je noć proveo u izlasku, pojavio u alkoholiziranom stanju iako su mu u klubu rekli da će u petak braniti u Salzburgu.

U klubu nisu imali razumijevanja za takvo ponašanje te je Robert Kristan zbog neposrtskog ponašanja odlukom generalnog menadžera kluba i uz suglasnost glavnog trenera i predsjednika kluba suspendiran na jednu utakmicu neigranja te novčanu kaznu.

PRIOPĆENJE MEDVEŠČAKA

'Robert Kristan unatoč tome što je sinoć nakon utakmice bio obaviješten kako će u petak u Salzburgu braniti gol Medveščaka, nije poštovao klupski pravilnik te je noć proveo u izlasku i alkoholiziran jutros stigao na opcionalni trening u Domu sportova. Ovakvo ponašanje, u ovim izuzetno bitnim trenucima za plasman momčadi u završnici sezone, neodgovorno je kršenje klupskog pravilnika te je odlukom generalnog menadžera kluba, uz podršku trenera i predsjednika kluba, Kristan suspendiran za iduću utakmicu te financijski kažnjen. Na ovu odluku Kluba igrač nema pravo žalbe.'

Linker
27. rujan 2024 21:18