Ronald Goršić/CROPIX
EGZODUS IZ LEDENE

Medveščak ostao bez najboljeg igrača: Cheechoo potpisao za Dinamo Minsk

Piše: ArhivaObjavljeno: 05. svibanj 2014. 17:47

KHL Medveščak potvrdio je da tri igrača s prošlogosezonskog rostera, uključujući i najboljeg strijelca momčadi Jonathana Cheechooa, neće produljiti suradnju s klubom. Cheechoo i njegov povremeni partner iz napadačke linije Matt Ellison, kao i slovački bek Ivan Švarny, odlaze u Dinamo iz Minska.

Odlaske je u klupskoj izjavi komentirao glasnogovornik Ranko Vučinić:

- Mogu potvrditi kako je Jonathan Cheechoo potpisao za novi KHL klub, kao i još neki od naših igrača ‡ Matt Ellison i Ivan Švarny. Kao što smo i istaknuli u prijašnjim komunikacijama - na našem rosteru za iduću sezonu nalazi se određeni broj igrača koji imaju pravo raskinuti ugovor do određenog roka uz određene uvjete. Cheechoo je jedan od tih igrača. Na žalost Medveščak se ne može nositi s ponudama i mogućnostima drugih klubova, ovo je naša realnost koje smo svjesni i na koju smo spremni.

Klub i svi igrači koji su najavili dolazak, a među kojima je i Cheechoo, razilaze se u dobrim i prijateljskim odnosima. Detalji ugovora između igrača i kluba, kao i odnosi između klubova, poslovna su tajna i njihove detalje nećemo iznositi u javnost.

Medveščakov sportski tim predvođen Aaronom Foxom i Markoantonijem Belinićem aktivno radi na sastavu novog rostera za iduću sezonu i doista nema razloga sumnjati kako će i ovoga puta učiniti sve kako bi sastavili vrlo reprezentativnu i kompetitivnu momčad za iduću sezonu. Želja da naše igrače u svojim timovima imaju veliki KHL klubovi potvrda su kvalitete našeg sportskog tima predvođenog Aaronom Foxom i Markoantonijem Belinićem.

Linker
21. rujan 2024 13:35