NHL LIGA

L.A bolji od Colorada

Piše: HinaObjavljeno: 19. listopad 2015. 13:37

Los Angeles Kingsi su sinoć sa 2-1 svladali Colorado Avalanche.

Golove za momčad Los Angelesa zabilis u Marian Gaborik i Tyler Toffoli, dok je vratar Kingsa Jonathan Quick zaustavio 22 od 23 udarca upućena prema svojim vratima.

Hrvatski hokejaš Borna Rendulić nije igrao u porazu Colorada. Reto Berra je obranio 38 udaraca prema vratima Avalanchea za koje je jedini pogodak postigao Matt Duchene .

New Jersey Devilsi su sinoć stigli do svoje prve pobjede ove sezone svladavši sa 2-1, nakon produžetka, New York Rangerse, a odlučujući pogodak postigao je manje od dvije minute prije kraja, Lee Stempniak.

Rangersi su imali priliku za pobjedu 23 sekunde nakon početka produžetka, ali je udarac Ryana McDonagha blizu gol linije zaustavio branič Devilsa Andy Greene.

Poveli su Rangersi golom Dereka Stepana u prvoj trećini, a u drugoj su Devilsi izjednačili zahvaljujući Adamu Henriqueu. Vratar Devilsa Cory Schneider obranio je 26 udaraca, dok je golman New Yorka Henrik Lundqvist imao 22 obrane u porazu.

St. Louis Bluesi su sa 4-2 bili bolji od Winnipeg Jetsa.

Desno krilo Vladimir Tarasenko zabio je prvi gol na utakmici u drugoj trećini i doveo St. Louis u vodstvo, a onda je i izjednačio na 2-2 na početku zadnje trećine, otvorivši tako put svojoj momčadi do pobjede.

Strijelci nakon Tarasenka za St. Louis bili su i Scottie Upshall i Carl Gunnarsson.

Golove za Winnipeg zabili su Mathieu Perreault i Drew Stafford.

Edmonton Oilersi su sa 2-1 slavili nakon produžetka u utakmici protiv Vancouver Canucksa, a pobjedu im je donio Lauri Korpikoski.

Desno krilo Nail Yakupov također se upisao na listru strijelaca za Edmonton, dok je jedini gol na utakmici za Vancouver zabio Matt Bartkowski.

Linker
22. rujan 2024 23:24