Screenshot: Facebook
UZNEMIRUJUĆI VIDEO

KRVI JE BILO POSVUDA Užas što je ostalo od lica jedne od najljepših sportašica svijeta

Paige Van Zant poznata je kao najljepša i najžilavija borkinja u UFC-u, pa je ono što joj se sinoć dogodilo na turniru Fight Night 80 u Las Vgasu bilo šokantno čak i za navijače njene suparnice Rose Namajunas.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 11. prosinac 2015. 22:54

Namajunas je u glavnoj borbi večeri doslovno demolirala 21-godišnju favoritkinju Van Zant, raskrvarila joj lice do neprepoznatljivosti i na kraju je sredinom pete runde gušenjem prisilila na predaju.

Zapravo je nevjerojatno što se je sve do pete runde izdržala simpatična Paige koja glasi za najljepšu UFC-ovu mladu zvijezdu, kao i što su sve pustili suci iako je bilo jasno da je borbu trebalo prekinuti puno ranije.

Namajunas je 23-godišnja Amerikanka litvanskog porijekla koju smo upoznali kao finalisticu 20. sezone The Ultimate Fightera, a nakon impresivne četvrte pobjede u profesionalnoj MMA karijeri, koja je zbog brutalnosti obišla svijet, vjerojatno je zaslužila i dugo željenu poziciju prve izazivačice.

“Svi me ispituju za svu tu pozornost koju Paige dobiva, ali ja mislim da ona zaslužuje sav taj ‘hype’. Znala sam da će biti agresivna i neustrašiva, te da nikada neće stati. Ona je zgodna cura, ali je borkinja. Nisam ju podcijenila jer sam znala kakva će biti. Ali sam znala i da sam tehnički i mentalno jača od nje i to mi je pomoglo”, izjavila je Namajunas.

Pogledajte brutalni okršaj Amerikanki koji je završio rijetko viđenim scenama u ženskoj konkurenciji.





Linker
22. rujan 2024 07:26