Cropix
SA SVIMA SE POZDRAVILA

KRALJICA KAKVE NEMA Pogledajte Sandrin čarobni ples, u ručniku, s Bandićem, sa Zagrepčanima...

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković u velikom je stilu pobijedila u bacanju diska na 65. Hanžekovićevom memorijalu rušivši dva puta rekord mitinga. Nakon što je za više od tri i pol metra popravila rekord i oduševila zagrebačku publiku na Parku Mladosti, Sandra je slavila doslovno sa svima...
Piše: HinaObjavljeno: 08. rujan 2015. 23:25

Najprije je u trećoj seriji bacila disk 69,77 metara, a potom u posljednjoj šestoj seriji 69,88 metara. Olimpijska pobjednica i europska prvakinja je oborila rekord Amerikanke Gije Lewis-Smallwood od 66,29 iz rujna 2013. godine.

"Napokon sam na Hanžeku ostvarila dobar rezultat i oborila rekord mitinga. Ovim rezultatom sam pokazala koje sam odličje trebala uzeti na svjetskom prvenstvu. Puno mi znači ova pobjeda jer je ozračje na mitingu bilo sjajno kao i svih ovih godina," kazala je Perković koja je pobijedila s rezultatom boljim od Kubanke Denije Caballero koja je u Pekingu pobijedila bacivši disk 69,28m.

Sandru sada očekuje nastup u Bruxellesu na završnici Dijamantne lige.

"Ostavila sam nešto i za Bruxelles. Želim i tamo pokazati kako je Peking bio loš dan", poručila je Perković čije veliko slavlje nakon pobjede možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Drugo mjesto je osvojila Njemica Julia Fischer s rezultatom 63,16 metara, a treća njezina sunarodnjakinja Nadine Muller s rezultatom 61,85 metara.

Linker
23. rujan 2024 13:20