Getty
DRAMA U ESSENU

Kličkov izazivač otišao po kebab, a dočekao metak: Boksač upucan u restoranu!

Njemački boksač sirijskog porijekla u teškoj kategoriji Manuel Charr (30) upucan je vatrenim oružjem u ranojutarnjim satima srijede u njemačkom gradu Essenu, prenose njemački mediji.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 02. rujan 2015. 12:57

Njemački mediji pišu kako su detalji cijelog incidenta malo nejasni, ali čini se da Charr, srećom, nije pretrpio ozljede opasne po život.

Navodi se kako je poznati boksač navečer bio s prijateljima u jednom baru, nakon čega je svratio u restoran po kebab. Tamo se sukobio s nekoliko muškaraca, a jedan odnjih potegnuo je pištolj i upusao je Charra. On je hitno prebačen u bolnicu gdje je i operiran, a posljednje informacije kazuju kako mu je stanje stabilno i da nije u životnoj opasnosti.

Prema izjavama svjedoka muškarac koji je upucao Charra pobjegao je nakon pucnjave u pratnji svog društva s automobilom, a policija za njima traga.

Charr je tijekom karijere odradio ukupno 32 borbe, a pritom je upisao 28 pobjeda i 4 poraza. Prije tri godine Charr je izazvao Vitalija Klička u borbi za WBC naslov u Moskvi, ali je poražen nokautom u četvrtoj rundi.

U posljednje tri borbe Charr je pretrpio dva poraza od malo poznatih Mairisa Briedisa i Johanna Duhaupasa.









Linker
22. rujan 2024 08:37