VK JUG
VATERPOLO

Jug i CO potpisali ugovor

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 27. studeni 2015. 19:19

Vaterpolski klub Jug CO i dalje de s ponosom nositi prezime vodećeg i najstarijeg hrvatskog osiguravajućeg društva - Croatia osiguranja.

Četrnaest godina duga suradnja dvije institucije nastavlja se i u natjecateljskoj sezoni 2015/2016 bududi da su danas, 27. studenoga 2015., u klupskim prostorijama na bazenu u Gružu, predsjednik Uprave Croatia osiguranja Sanel Volarić i Lukša Jakobušić, predsjednik VK Jug CO, potpisali novi sponzorski ugovor.

Gospodin Volarić je izjavio: "Croatia osiguranje više od 130 godina s poštovanjem čuva ono što naši ljudi stvaraju, a imati priliku podržati najbolje, VK Jug, čast je i privilegija. Vjerujemo da će uz nastavak podrške Croatia osiguranja klub nastaviti nizati iznimne rezultate i želimo vam puno uspjeha u sljedećoj godini.“

Related content

“VK Jug CO je do titule najuspješnijeg sportskog kluba u Hrvatskoj došao uz dugogodišnju potporu Croatia osiguranja. Suradnja se s godinama pretvorila u partnerstvo, pa i u prijateljstvo. Svi jugaši mogu biti ponosni i zadovoljni da je i nakon privatizacije, jedna od naših najboljih tvrtki odlučila stati uz Jug i Dubrovnik, izjavio je g. Jakobušić.

Related content

Nakon svečanog potpisivanja ugovora između Jug CO i tvrtke Croatia osiguranje, u drugom dijelu konferencije za novinare, nazočnima su se obratili trener Jug CO Vjekoslav Kobešćak i jedan od ponajboljih igrača, Paulo Obradović, a u svezi nadolazeće utakmice Lige prvaka protiv mađarskog Szolnokija.

Related content

'Čeka nas jedna neizvjesna utakmica. Sjetimo se utakmice iz prošle godine kada je Szolnoki došao u Dubrovnik kao lagani favorit, a izgubio. Nikome nije lako igrati u Gružu. To barem ja znam koji sam godinama dolazio u Gruž sa zagrebačkom Mladosti. Mi, u zadnje vrijeme igramo odličnu obranu, a i kontranapad nam je jača strana. Mađari su također odlično plivački spremni i glavni nam je zadatak zaustaviti njihovu vanjsku liniju, braću Vargu i Mitrovića koji igraju na lijevoj te Vamosa i Madarasa na desnoj strani. Nadam se da će naše dobre igre i renomirani protivnik privući navijače na bazen u subotu, kazao je trener vaterpolista Jug CO Vjekoslav Kobešćak.

'Ja bih uz ove igrače koje je trener spomenuo, izdvojio još i Gabora Kisa, koji je zadnjih deset godina među najboljim centrima svijeta. O njemu puno toga ovisi, kad njega nema Szolnoki je jedna druga momčad. Naravno, imamo mi rješenje i za Kisa' rekao je Paulo Obradović. Utakmica 3. kola skupine B Eurolige između Jug CO-a i Szolnokija igra se u subotu s početkom u 20.15 sati. Utakmicu prenosi izravno televizija Arena sport.

Linker
22. rujan 2024 05:26