Damir Krajač/EPH
USPJEH ZA POVIJEST

INFARKTAN KRAJ KUTIJE Dvorana vikala 'Lopovi, lopovi', CB Dobermann slavi trijumf

Piše: HinaObjavljeno: 28. prosinac 2015. 23:33

Momčad CB Dobermann pobjednik je 45. izdanja najvećeg hrvatskog malonogometnog turnira "Kutije šibica" nakon što je u finalu u ponedjeljak u Domu sportova svladala Big Bang Team sa 1-0 (1-0).

Strijelac jedinog gola u finalu bio je Jakov Grcić u 13. minuti susreta.

Pred kraj utakmice, međutim, zbila se prava drama. Tri minute prije svršetka, Big Bang je krenuo na sve ili ništa, a 20-ak sekundi prije kraja, prilikom jednog napada, lopta udara u ruku igrača Dobermanna, što je sudac previdio. Budući da bi se radilo o šestom akumuliranom prekršaju, koji bi Big Bangu omogućio udarac s devet metara i eventulano izjednačenje, igrači su bili izvan sebe, tražeći ultimativno suca da promijeni odluku. Iskre su frcale, tribine su se užarile i krenule častiti suce riječima ?Lopovi, lopovi', ali to nije promijenilo pravorijek arbitara. kao, konačno, i rezultata cijelog dvoboja, silno napetog i uzbudljivog, kakav i priliči finalu 'Kutije'!

Zanimljivo, CB Dobermann je do naslova na ovogodišnjoj "Kutiji" stigao bez primljenog pogotka u sedam odigranih utakmica.

Treće mjesto zauzela je momčad ASO Ponos iz Krapine koja je sa 2-1 bila bolja od Amoza iz Gornje Radgone, dok je veteranski turnir osvojio Promotionplay 1-0 slavljem protiv IPA-e.

Linker
23. rujan 2024 17:32