Kastela, 250811.Zracna luka SplitNesto poslije 8 sati, svjetska prvakinja u skoku u vis ,Blanka Vlasic u pratnji oca Joska Vlasica i trenera Bojana Marinovica, otputovala je preko Munchena , na Svjetsko prvenstvo u atletici koje se odrzava u gradu Daegu-u u Juznoj Koreji.Na fotografiji : Blanka Vlasic . Foto : Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
U OBRANU ZLATA

Ide, pa ne ide, pa opet ide...: Blanka Vlašić otputovala na SP u Južnu Koreju!

'Napravili smo u utorak tonizacijski trening i rezonanciju. Doktor Borić me zvao da je koljeno nešto bolje, a ruptura mišića odrazne noge nije gora nego ranije. To je dobra vijest'
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 25. kolovoz 2011. 14:15

Blanka Vlašić nešto poslije 8 sati, u pratnji oca Joška i trenera Bojana Marinovića, otputovala je preko Munchena, na Svjetsko prvenstvo u atletici koje se odrzava u gradu Daeguu u Južnoj Koreji.

Tako je ove godine s formom Blanke Vlašić, ali i njezinim odlukama o odlasku na Svjetsko prvenstvo u Južnu Koreju. Jučer ujutro još je stajala odluka da ide.

- Napravili smo u utorak tonizacijski trening i magnetsku rezonanciju. Doktor Borić me zvao da je koljeno nešto bolje, a ruptura mišića odrazne noge nije gora nego ranije. To je dobra vijest. A jesmo li sigurni da putujemo? Kad budemo čekirali kartu za avion, onda je sigurno da idemo, što bi bila velika stvar. Tamo smo gdje nismo mislili da ćemo biti - kazao nam je jučer Joško Vlašić.

Linker
23. rujan 2024 11:15