ŠTRLEK U BOLNICI

Hrvatsko krilo umalo nastradalo zbog prljavog poteza

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 26. veljača 2015. 16:39

Nakon Lige prvaka Kielce je igralo četvrtfinale Kupa Poljske protiv niželigaša Borodinova. Završilo je 35:19, uopće nije bilo zanimljivo, ali za nas ipak jest jer su se dogodile dvije posebne situacije. Prva - dobra, Ivan Čupić u tom je susretu zabio čak 15 pogodaka, što nije baš uobičajeno. A u 36. minuti - loša vijest, na svu sreću bez posljedica.

Manuel Štrlek nakon jedne akcije naletio je na “most” koji je postavio igrač protivnika Sulinski i nakon visokog leta pao na leđa te ostao ležati dulje vrijeme. Ukazivali su mu pomoć, odnijeli ga na pokretnim nosilima.

Odmah nakon utakmice Štrlek je bio na magnetnoj rezonanciji u Kielcu i vijesti su bolje nego što je na prvi pogled izgledalo jer zamuknula je cijela dvorana kada se pad dogodio.

- Na svu sreću ništa strašno, ali sam se propisno nabio. Nije ništa puklo, malo ću odmoriti, pa onda dalje. Do Lige prvaka sve će biti na mjestu.

A Liga prvaka donijela im je susret s Montpellierom, koji će uz sudar Kiela i Flensburga, biti šlager osmine finala.

- Moglo je i lakše, ruku na srce. Dobro je što drugu utakmicu igramo kod kuće, ali Montpellier je vrhunska momčad protiv koje u oba susreta treba biti jao dobar da bi se prošlo - zaključuje Štrlek.

Linker
23. rujan 2024 09:28