KRVOPROLIĆE U BORILIŠTU

'Hrvatske gore list' postao simbol brutalnosti: Pogledajte najgore premlaćivanje u 2015. godini

Piše: Fight SiteObjavljeno: 28. prosinac 2015. 15:48

U velikom godišnjem pregledu zbivanja u svijetu slobodne borbe, najpopularniji svjetski MMA portal, Sherdog, je izabrao i 'najgore premlaćivanje godine, prenosi Fight Site.

Čast osvojiti prvo mjesto u ovoj rubrici je dobio hrvatsko-američki borac i 3. teškaš UFC-a, Stipe Miočić. I to za premlaćivanje Marka Hunta 10. svibnja u australskom Adelaideu.

The Firefighter je u tom meču pružio svoj najkvalitetniji nastup općenito do sada u oktogonu. U svakom je pogledu bio znatno bolji od svog protivnika da bi na koncu sudac u petoj rundi prekinuo Huntovu agoniju. Za milost Super Samoancu je molio čak i Dana White koji je preko društvenih mreža zazivao prekid “krvoprolića u borilištu”. U dvoboju je nadmašeno nekoliko rekorda vezanih uz broj zadanjih ili primljenih udaraca (zavisi s koje strane gledate) koji je na koncu bio zaista zastrašujući.

To je ujedno bio i posljednji Stipin nastup s obzirom da je meč u listopadu utkazao zbog ozljede te ćemo ga ponovno vidjeti 3. siječnja u Las Vegasu protiv Andreija Arlovskog.

Linker
27. rujan 2024 04:15