Foto: Ante Cizmic / CROPIX
REAKCIJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

HRVATSKA NE MOŽE BEZ PUNO MUKE Navijačima su opet kidali živce: 'Tužno je da nas ovi amateri muče'...'Francuzi na ovakvima odrađuju blage treninge'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. siječanj 2017. 23:02

Hrvatska rukometna reprezentacija navikla je navijače da u utakmicama protiv slabijih suparnika moraju imati debele živce.

Iznimka nije bila ni utakmica protiv Saudijske Arabije na otvaranju SP-a u Francuskoj.

Na poluvremenu je Hrvatska vodila s tijesnih 12:11, a na društvenim mrežama osvanula je lavina navijačkih komentara.

U nastavku donosimo neke od njih.

"Dok se mi mučimo s ovakvim ekipama, Francuzi na njima odrađuju blage treninge sa 10,11 razlike".

"Tužno da nas ovi amateri muče, ali oni igraju sa srcem a naši preko one stvari.... Ovaj Babić ne može shvatiti da 80% njihovi napada ide preko njihovog desnog vanjskog. Užas".

"Jedna stvar mi nije jasna. Cijelo prvo poluvrijeme niti jedna lopta na krilo Horvatu, ni jedan šut njegov... Pa prije su nam krila ubijala, Džomba, Čupić, a on sad svaki napad čuči gore u ćošku i gleda ove debile kako se zaletavaju na ovo indijance i uzimaju neke forsirane šuteve..."

"Kao da nakon onoga što se dogodilo danas prije ovu utakmicu nisu shvatili ozbiljno... djeluju izgubljeno... jako puno problema imamo protiv takve ekipe... dajte se probudite, idemoooo..."

"Kljajić od Saudijaca napravio ekipu a Babić od klase rukometne i kauboja napravio naivce i šarlatane. Čast Štrleku, Duvnjaku i Cindriću.. toliko o kvaliteti trenera".

"A tko bi ih gledao da ih sad odma napucaju 7,8 razlike, ovak je zanimljivije".

"Igramo sa 70% snage, bez glavnih igrača. Ja se ne brinem ni malo, pobijedit cemo s 3-4 razlike i cist dost. Treba bit realan, nemamo momčad za medalju".

"Već dugo živimo na račun stare slave, priznajmo već jednom da nismo po kvaliteti među prvih 4-5 ekipa na svijetu, sve ostalo je samo zavaravanje i mjehur od sapunice".

"Nema odavno od njih kruha....Dao Bog da me demantiraju".

Linker
23. rujan 2024 05:15