Screenshot:
EMOCIJE NA NAJJAČE

VIDEO: BOŽIĆNA IDILA Modrić i Kova 'žare i pale', Rakitić snimio slatku blagdansku fotku, a Zdravko Mamić se nakon godine šutnje javio VIDEOPORUKOM

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. prosinac 2016. 22:17

Vrijeme je darivanja, pa svoje čestitke za Božić i Novu godinu navijačima i fanovima upućuju i brojni sportaši i sportski djelatnici. Zdravko Mamić je imao turbulentnu godinu u kojoj je pojavljivanja u javnosti morao svesti na minimum, ali na kraju 'godine šutnje' se naciji ipak obratio videoporukom na svome Facebook profilu:

"Svim ljudima dobre volje od srca želim sretan Božić. Iskreno se nadam da ovaj blagdan radosti i nade provodite u krugu obitelji sa svojim najdražima, ispunjeni ljubavlju, toplinom i radošću. Neka vas ti osjećaji prate i u cijeloj idućoj godini u kojoj vam želim obilje uspjeha i ostvarenje svih vaših želja.

Ovim putem želio bih se zahvaliti svima na porukama podrške i suradnji u protekloj godini. Nadam se da će biti još bolja u godini pred nama. Čestit Vam svima Božić i blagoslovljena 2017 godina", čestitka je Dinamova savjetnika.

------------------------------------------------------------------

Božićnu poruku niti ove godine nije propustio uputiti Ivan Rakitić, posebnom fotografijom sa kćerkicama Altheom i Adarom te suprugom Raquel.

#Repost @raquel_mauri with @repostapp ・・・ Os deseamos unas felices fiestas @ivanrakitic @raquelmorillophoto

Fotografiju objavljuje Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

------------------------------------------------------------------

Luka Modrić i Mateo Kovačić javili u se na Badnjak s užarenog arapskog pijeska, a u kadar im se uguralo i nekoliko deva...

A photo posted by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

-------------------------------------------------------------------

Slavni Nizozemac u dresu Galatasaraya, Wesley Sneijder, također je Božić čestitao putem Instagrama, i to blagdanskom verzijom ​mannequin izazova.

#mannequinchallenge #xmasedition Merry Xmas everybody! Love from us ❤️ @yolanthecabau

Videozapis objavljuje Wesley Sneijder (@sneijder10official)

-------------------------------------------------------------------

Linker
22. rujan 2024 21:25