LAURETTE ATINDEHOU INSTAGRAM Laurette Atindehou Instagram
VELIKI SKANDAL

Napadač otkrio da mu se djevojka pjevačica ‘prodaje‘ po hotelima! ‘Uzela mi je 7500 eura za pola sata‘

Nogometaš Dinama iz Bukurešta prvo je pao na kokain, a onda je saznao još goru vijest...
Piše: SNObjavljeno: 26. ožujak 2021. 20:44

Magaye Gueye, bivši igrač Evertona, Strasbourga, dugo će pamtiti ožujak 2021. godine. Dobio je cipelu u svom sadašnjem klubu, Dinamu iz Bukurešta, jer je pao na doping testu, a onda ga je i djevojka javno osramotila...

Naime, početkom ožujka bio je pozitivan na - kokain. Pao je nakon jedne utakmice u tamošnjem kupu i klub ga se odlučio riješiti.

No nekoliko dana kasnije stigao je novi - šamar. Njegova djevojka, rumunjska pjevačica, uhvaćena je u seksualnom skandalu.

Naime, kako pišu tamošnji mediji Laurette Atindehou, uhvaćena je u jednom hotelu s drugim muškarcem. No tu nije kraj problemima, jer je ova, optužena je od strane tog drugog muškarca, naplaćivala svoje seksualne usluge!

Naime, otkriven je identitet muškarca koji je bio s njom, a u međuvremenu je dao izjavu za medije:

"Dogovorili smo se za seks. Nakon što smo se dobro zabavili, došlo je vrijeme naplate! Dogovor je bio za 5000 eura, a onda je uzela sve iz mog novčanika, 7500 eura!", rekao je i dodaje:

"Stavila ga je u torbu i ja sam posegnuo za njom. Udarila me je laktom i počela me je gristi! Samo sam htio ostatak svog novca, ništa više".

Nakon što je prvo negirala, muškarac, klijent iz hotela, objavio je tonsku snimku dogovora za "seksualne usluge", a onda je Laurette promijenila priču:

"Da, istina je, napravila sam to. To sam napravila iz bijesa i ljutnje."

Gospodin je dobio svoju razliku, a kako će završiti pjevačica i nogometaš, veza je pod velikim ispitom...

Linker
16. svibanj 2024 13:50