Diletta Leota

 INSTAGRAM
FOTO: ATRAKTIVNA REPORTERKA

Lijepa Diletta u biseru Jadrana! Njezini komentari su vatreni, prate je milijuni, a sad stiže u Hrvatsku

Sportska novinarka Diletta Leotta od 2018. godine za DAZN komentira prijenose Serie A
Piše: SNObjavljeno: 13. svibanj 2022. 11:31

Inspirativna predavanja, edukativni paneli i sjajna atmosfera obilježit će prvo izdanje Sunset Sports Media Festivala u Zadru, na kojima će pozvane gošće Giulia Diletta Leotta, Debola Adebanjo, Ughetta Ercolano, Alexa Vojvodić, Mirna Zidarić, Ivona Hemen, Zdenka Zrilić i Amanda Guerra još jednom dokazati kako svojim znanjem mogu ravnopravno stajati “rame uz rame” svojim muškim kolegama, sportskim stručnjacima.

Ughetta Ercolano, potpredsjednica Content Southern Europe DAZN-a, globalne pretplatničke usluge za streaming videozapise sa sportskom pretplatom, koji od prošle godine po prvi put u povijesti prenosi sve utakmice Serie A, održat će predavanje na temu „Future of Serie A”.

Kako se jedna od najprestižnijih svjetskih nogometnih organizacija uspjela izvući neokrznuta iz svojih najmračnijih trenutaka, i kako planiraju razvijati svoj daljnji rast u godinama koje dolaze, uz Ughettu, ispričat će nam i Giulia Diletta Leotta, sportska novinarka koja od 2018. godine upravo za DAZN komentira prijenose Serie A, a ranije je prezentirala utakmice Serie B na talijanskom Sky Sportu uz Gianlucu Di Marzia i Lucu Marchegianija.

Svojom posvećenošću reporterskom životu, koji je usko vezan za njenu drugu ljubav – sport, Diletta inspirira mnoge žene, ali i ljude u svojoj okolini, pa je često možemo vidjeti kako profesionalno, ali i vatreno izvještava s nogometnog terena. A kako je to biti uspješna žena u sportskom ekosustavu i koje su to prepreke koje se moraju savladati na putu do vrha doznat ćemo na predavanju “Women in sports“.

Linker
20. svibanj 2022 12:52