Screenshot: Instagram
EVO ME DOMA...

'KAKO MESSI MOŽE BITI TAKO PONIZAN I JEDNOSTAVAN' Pogledajte s kim je najbolji nogometaš svih vremena osvanuo uoči Božića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. prosinac 2016. 15:07

Najveća nogometna zvijezda današnjice nije zaboravila svoje korijene pokazujući kako može biti ponizna i jednostavna. Tako su otprilike argentinski mediji opisali povratak Lionela Messija u rodni Rosario.

Naime, Barcelonin velikan je nakon uvjerljive pobjede protiv Espanyola prošloga vikenda (4:1), dobio produženi godišnji odmor, propustio četvrtinale Kupa kralja protiv Herculesa u utorak i stigao ravno u rodni Rosario, gdje provodi božićne blagdane.

Argentince je impresioniralo to što je Messi osim privrženosti obitelji pokazao i osjećaj za stare prijatelje, nogometno društvo iz svoje generacije Newell’s Old Boysa (1987), koji nisu napravili grandiozne karijere.

Amigos de pendejo

Fotografiju objavljuje Juan Leguizamon (@juancruz_kaku)

Messi je nogometno stasao u Boysima, igrao je s tom ekipom šest godina (1994-2000), a onda sa 14 godina došao u slavnu Barceloninu školu La Masiju. Ostalo je povijest.

#maquina87completa con el mejor

Fotografiju objavljuje Juan Leguizamon (@juancruz_kaku)

Međutim nije zaboravio staro društvo. Fotografije roštiljade uoči Badnjaka objavio je Juan Leguizamón, Messijev kapetan u mlađim kategorijama Newell’s Old Boysa.

Ahora sí, todos juntos! Pasan los años y más juntos que nunca. #amistadhayunasola

Fotografiju objavljuje Juan Leguizamon (@juancruz_kaku)

Linker
20. rujan 2024 16:36