BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
BRZ I ŽESTOK

FOTO: Pogledajte novog ‘monstruma‘ u garaži Cristiana Ronalda, Georgina mu ga poklonila za 37. rođendan

Najbolja varijanta ovog auta stoji preko 100 tisuća dolara, a uopće ga nema za kupiti u Europi
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 07. veljača 2022. 15:15

Cristiano Ronaldo poznat je kao ljubitelj brzih i moćnih automobila, a njegova je kolekcija jurilica na četiri kotača doista impresivna.

U garažama napadača Manchester Uniteda nalaze se tri Ferrarija, dva Lamborghinija, dva Bugattija, dva McLarena, dva Rolls-Roycea, Porsche 911 Turbo S, Bentley, itd. Sve ih je predstavio u dokumentarcu koji je od nedavno dostupan na Netflixu.

Ronaldo je u subotu proslavio 37. rođendan, a njegova partnerica Georgina Rodriguez pripremila mu je poseban poklon. Riječ je o terencu Cadillac Escalade SUV.

Ima pogon na sva četiri kotača, dugačak je pet i pol metara, a pokreće ga motor od 420 konjskih snaga. Velike dimenzije ovog automobila Ronaldu će, piše Marca, omogućiti da u isto vrijeme poveze svoje četvero djece. Doduše, tek treba vidjeti kako će se organizirati prijevoz dok mu Georgina rodi blizance koji su na putu...

Inače, ovaj model Escaladea nije na prodaju u Europi, Georgina ga je morala uvesti u Manchester. Najbolja varijanta ovog automobila stoji više od 100.000 dolara.

Ronaldo nije skrivao oduševljenje poklonom, kao ni njegova djeca koja su uživala u tv-ekranima postavljenima u stražnjoj strani moćnog terenca.

Linker
28. rujan 2024 23:24