CROPIX
NIJE PROŠLO

CRO COP FILIPOVIĆ JE PROČITAO VELIKU PREVARU 'Danas sam doživio mučki pokušaj napada na moj lik i djelo koji sam naravno odbio s pola snage!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. listopad 2016. 20:33

Davor Jurkotić i sjajna ekipa iz emisije 'U zdrav mozak' dosad je preveslala bezbroj poznatih Hrvata, ali u petak je doživjela - nokaut.

Naime, Mirko Filipović trebao je biti nova 'žrtva', no Cro Cop je shvatio o čemu se radi i poručio je Jurkotiću i ekipi "Uzalud vam trud svirači".

"Danas sam doživio mučki pokušaj napada na moj lik i djelo koji sam naravno odbio s pola snage. Tražim parking u centru jer kasnim na sastanak kad zvoni mobitel s nepoznatim brojem", piše Cro Cop na Facebooku.

"Kaže Belma Džomba ovdje, treba me privatno, a broj joj je dao Stipe Drviš. Ja lud kao šiba. Stipe ni mrtav ne bi dao nekome moj broj, eventualno Adriani Limi i to ne zato jer me voli, cijeni i poštuje, već zato što zna da bih ga odrao od batina.

"I počne Belma drobit kako bi njezin muž Mirza, legendarni rukometaš, s nama u Japan, ali ga je sram pitati. Da ga ona meni na telefon, a ja nemogu naći parking. Kaže on meni da ima neke probleme u braku, da bi u Japan. Pita me može li doći na trening da on malo mene bam, bam pa ja njega bam, bam. Pustio bi ja Mirzu da priča, ali bio sam nervozan. Rekoh, pa di ćeš, Jurkotiću, na starog vuka? Pročitan si kao Vlak u snijegu". Meni ćeš te štoseve prodavat", napisao je Mirko.

Linker
24. rujan 2024 08:20