Ronald Gorsic / Cropix
POSLJEDNJI POZDRAV

Filipović se oprostio od velikog suparnika: 'Brutalno me nokautirao, a Fedora zakucao'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 12. veljača 2016. 15:27

Mirko Filipović se oglasio putem Facebooka povodom iznenadne smrti Kevina Randlemana, čovjeka od kojeg je doživio jedan od najtežih poraza u svojoj bogatoj karijeri. Naime, u travnju 2004. godine pod okriljem Pridea u Saitami Randleman je slavio protiv Cro Copa.

Podsjećamo, Randleman je u četvartak primljen u bolnicu u San Diegu zbog upale pluća, a nekoliko sati kasnije je umro od zatajenja rada srca.

Filipovićevo priopćenje prenosimo u cjelosti:

"Povodom iznenadne i šokantne smrti jednog od pionira i velikana slobodne borbe Kevina Randlemana izražavam iskrenu sućut Kevinovoj obitelji kao i svim njegovim prijateljima i fanovima. Dva puta sam imao čast boriti se sa Kevinom, oba puta u 2004. U travnju me brutalno nokautirao da bi u uzvratu u prosincu slavio ja gušenjem. Iznimno snažan i nevjerojatno eksplozivan borac kojeg će mnogi pamtiti upravo po porazu koji mi je priuštio kao i po već legendarnom suplexu, hrvačkom zahvatu kojim je Fedora tako zakucao o pod ringa da je Fedora od teške ozljede vrata pa čak i smrti spasila puka sreća ili možda Božja providnost..R.I.P."



Povodom iznenadne i šokantne smrti jednog od pionira i velikana slobodne borbe Kevina Randelmana izrazavam iskrenu sućut...

Posted by Mirko Filipovic on 12. veljače 2016