PRIDE Heavy Weight Title Match, Emelianenko Fedor VS Mirko Crocop (Photo by Tomokazu Tazawa/Getty Images)
 Tomokazu Tazawa / Getty Images / Tomokazu Tazawa/WireImage.com
KAKVA JE TO NAJAVA

FEDOROVO LEGENDARNO UNIŠTAVANJE GA I DANAS IZLUĐUJE 'Molim vas! Dajte mi da ga! Hoću ga razvaliti!'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 01. kolovoz 2015. 19:29

Od kad je objavljeno da se MMa legenda Fedor Emelianenko vraća u ring,gotovo svakodnevno se nagađa gdje bi se i protiv koga mogao boriti, piše Fight Site.

Jedan od boraca koji bi se više od svega želio naći u ringu s legendarnim Fedorom je bjeloruski MMA majstor Andrei Arlovski.

"Volio bih se boriti protiv Fedora. Volio bih revanš, ali sve ovisi o UFC-u. Ako Dana White potpiše ugovor s Fedorom to će biti sjajno", izjavio je ovaj bivši UFC prvak koji se u 36. godini osjeća spremnim za uzvrat dvije godine starijem ruskom velikanu.

Naime, Arlovski i Fedor već su se borili 2009. godine. Bjelorus je dominirao u prvoj rundi, a onda je Fedoru pomalo drsko pokušao 'prodati' jedno 'leteće koljeno' i ekspresno pretrpio nokaut.

"Hoću ga razvaliti. Neću ponovo baciti to glupo leteće koljeno. Bio bi to potpuno drukčiji meč. Zašto sam išao s tim glupim letećim koljenom? Još uvijek to ne mogu shvatiti i nemam pravi odgovor na to. Kad vidim sljedeći put Danu Whitea molit ću ga da potpiše Fedora samo da dobijem revanš. Molim te Dana", poručio je Arlovski predsjedniku UFC-a.

Međutim, prije toga će morati odraditi jedan drugi, već najavljeni, meč. Upravo je ovih dana objavljeno da najjača svjetska MMA promocija dogovara okršaj Arlovskog i Franka Mira na turniru UFC 191.

"Obojica smo u pobjedničkom nizu. U svakom slučaju težak je protivnik i volio bih da se ta borba s Mirom dogovori. Ima snagu u rukama i crni jiu jitsu pojas. S njim nema šale. Ako ću se boriti s Mirom onda moram biti potpuno spreman. U parteru je kralj. Puno je bolji od mene. U tome nema nikakve sumnje", pošteno je priznao popularni Pit Bull.

Linker
22. rujan 2024 03:45