Zagreb,271109Hokej na ledu, EBEL liga Medvescak - Linz u dvorani Doma sportova. Franklin Macdonald (Linz) i Andy Sertich (Medvescak).Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Suvar / CROPIX
BIJEG IZ ZAGREBA

Egzodus iz brloga: Odlaze Buck, Ouzas, Greentree i Sertich, a vraća se Zanoški?

Piše: Ivan JelkićObjavljeno: 11. travanj 2013. 19:12

Do Medveščakove sljedeće klupske sezone, barem što se utakmica tiče, još je puno vremena, ali zato za transfere nije prerano.

Austrijski mediji objavili su kako će Michael Ouzas sljedeće sezone Zagreb zamijeniti Linzom. Ovisno o datumu prelaska, Kanađanin s hrvatskom putovnicom mogao bi izgubiti pravo nastupa za reprezentaciju. To će se dogoditi ako ispisnicu iz Medveščaka dobije prije isteka roka od dvije godine od njegova dolaska u hrvatski klub.

Pouzdani branič Andy Sertich je na radaru Krefeld Penguinsa iz njemačkog DEL-a, a tandem najboljih napadača, Brandon Buck i Kyle Greentree, na putu je za Švicarsku u tamošnji B-ligaš Basel.

Ukratko - igrački egzodus iz Zagreba. Što ne mora nužno biti loša vijest jer to zapravo može značiti da se otvara prostor za dolazak potpuno novih i još boljih igrača, odnosno “garniture” za KHL. Ako se doista dogodi...

U međuvremenu, bivši Medvjed Tomislav Zanoški postao je bivši i u Klagenfurtu. Nije se u novopečenim prvacima uspio nametnuti u posljednja tri mjeseca.

Linker
27. rujan 2024 11:37