Ante Cizmic / Hanza Media / Ante Cizmic / Hanza Media
KOME IZBORNIČKA KLUPA?

DANAS PADA ODLUKA O SUDBINI ŽELJKA BABIĆA NA KLUPI HRVATSKE Po prvi put u povijesti nitko se ne nudi za poziciju izbornika

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 31. siječanj 2017. 09:07

Danas za 14 sati najavljena je sjednica Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza, na kojoj je jedina tema glasanje o povjerenju aktualnom stručnom stožeru reprezentacije, a to bi moglo otvoriti vrata za povratak legendarnog trenera i to nakon sedam godina.

Inače, po prvi puta imamo situaciju u kojoj se nitko ne nudi za izborničku poziciju. Prošle godine, kada su izbori bili aktualni, su se opekli, pa sada šute i čekaju konačnu odluku Upravnog odbora o povjerenju Babiću, Baliću i stožeru.

Nitko ne vjeruje dok se ne dogodi, jer prije nekoliko mjeseci bilo je i neopozivih ostavki, pa povrataka kao da nemamo baš nijednog trenera više koji je to u stanju raditi.

Nemamo li doista ili se radi o nečem drugom, vidjet ćemo uskoro. Treba ponoviti, nije problem rezultat, već način na koji je do njega došlo, a stvar se ponavlja od Poljske (Norveška, Francuska, Španjolska), Rija (Argentina, Katar, Poljska) i Francuske (Njemačka, Slovenija, Norveška). Babić je vrijedan, savjestan, radio je puno, no jednom može biti slučajno, ali triput...

To ih sve buni i samo je stvar odgovornosti i činjenice da su svi dali maksimum, a opet se ponavlja...

S Linom, koji ima sve, i taj bi teret nestao, a Lino bi imao priliku otići u legendu, u kojoj po nama već jest kao i svi njegovi igrači. Makar sam još uvijek ne vjeruje koliko bi trebao.

Linker
22. rujan 2024 09:56